Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, 8 π.μ. έως 2 μ.μ.: 16η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλησυνεχίζει σταθερά να στηρίζει τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση, και διοργανώνει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 την 16η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων.

Και σε αυτή τη δράση που πραγματοποιείται με την είσοδο του φθινοπώρου, περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί προσφέρουν πάνω από 90 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές. 

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Ειδικά για την αγορά της 6ης Σεπτεμβρίου, πολλοί παραγωγοί θα πραγματοποιήσουν προσφορές σε προϊόντα, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στον κατάλογο των προϊόντων.

Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 2 μ.μ.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 2 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Δράσεις έχουν προγραμματιστεί, επίσης, για τις 8 Νοεμβρίου 2015 και 20 Δεκεμβρίου 2015.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο