Κυριακή 10 Μαρτίου: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ στο πλαίσιο της 1ης δράσης του Δήμου Αμαρουσίου για το 2013

Print Friendly, PDF & Email
 


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και προς αποφυγή ταλαιπωρίας κατά την ημέρα παραλαβής των εγχώριων αγροτικών προϊόντων την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, στο πλαίσιο της 1ης δράσης για το 2013 διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τους παραγωγούς, με τηλεφωνική παραγγελία, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει:


Η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από τις 8:00 έως τις 14:00 στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος (συμβουλευτείτε το σχετικό συνημμένο χάρτη για το ακριβές σημείο).


Οι συμμετέχοντες στη δράση παρακαλούνται να προσέρχονται στη γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο προκειμένου να παραλάβουν το αντίγραφο της παραγγελίας τους με το οποίο και θα εξυπηρετούνται από τους παραγωγούς.


Επίσης, για δική τους διευκόλυνση αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους, οι καταναλωτές παρακαλούνται να φέρουν το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας τους ανά παραγωγό.


Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στο τηλ. 2132038349 και κατά το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 2132038000.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο