Κυριακάτικα Κινηματογραφικά Πρωινά για νέους και παιδιά στον Δήμο Αμαρουσίου από 9 Μαρτίου έως 4 Μαΐου 2014

Print Friendly, PDF & Email
 


Με έξι μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές για νέους και παιδιά… με πρωταγωνιστές, επίσης, τους ίδιους τους νέους και τα παιδιά, υποδέχεται την άνοιξη ο Δήμος Αμαρουσίου. Τη διοργάνωση πραγματοποιεί το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου με την υποστήριξη της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, των Πρεσβειών της Ισπανίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.


Έξι ανοιξιάτικα κυριακάτικα κινηματογραφικά πρωινά, από αρχές Μαρτίου και για δύο μήνες, κάθε ένα και μία ενδιαφέρουσα νεανική κινηματογραφική εμπειρία, περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τα απολαύσουν.


Ξεκινώντας από την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 με το «Σκασιαρχείο» του Ζαν Πολ λε Σανουά, μέχρι την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 που η αυλαία πέφτει με την ελληνική παραγωγή σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, «Το δέντρο που πληγώναμε», τα συναισθήματα για τους θεατές εναλλάσσονται ανάμεσα στη νοσταλγία, στη συγκίνηση, στη χαρά, στην έμπνευση για αγώνα και ζωή.


Οι προβολές όλων των νεανικών κινηματογραφικών ταινιών θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής (ΤΟΛ), Κηφισίας 207, Μαρούσι, με ώρα έναρξης τις 12 μ.μ.


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα προβολών.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο