Κυπελλούχος και πρωταθλήτρια ομάδα Μπέιζμπολ Ελλάδας 2014, η ομάδα ανδρών του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο βήμα της εκδήλωσης για την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στη ομάδα Μπέιμπολ του  Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» με τη Διοίκηση του Συλλόγου στο πάνελ.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Υπουργό Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ Π. Μητσιόπουλο και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» Χρ. Πανάρετο.Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Μαρούσι 2004» Ν. Σκιαδάς απονείμει τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στον Αθλητικό Σύλλογο.Η Κυπελλούχος ομάδα μπέιζμπολ Ελλάδας του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004».Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004»Χρ. Πανάρετο, τον Αντιπρόεδρο Ν. Σκιαδά, τον προπονητή Κ. Λεμπέση και αθλητές της Κυπελλούχου ομάδας μπέιζμπολ.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Υπουργό Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, τον Επιτετραμμένο της Ιαπωνικής Πρεσβείας Susuma Ueda, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας  Π. Μητσιόπουλο , μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου «Μαρούσι 2004», Δημοτικούς Συμβούλους και αθλητές την ομάδας.


Γ. Πατούλης:  Η κατάκτηση του κυπέλλου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες λαμπρές επιτυχίες σας, που κάνουν περήφανη την πόλη μας. Υποστηρίζοντας την προσπάθειά σας, σύντομα το Μαρούσι θα αποκτήσει το δικό του γήπεδο μπέιζμπολ – σόφτμπολ    


 
Το 6ο Κύπελο Ελλάδος Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Μπέιζμπολ της αγωνιστικής περιόδου 2014 απένειμε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ στην πρωταθλήτρια ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004», παρόντων του Υπουργού Εσωτερικών κου Γιάννη Μιχελάκη, του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη,εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλητικού χώρου.


Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Επιτετραμμένος της Ιαπωνικής Πρεσβείας Susuma Ueda.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη θερμά τους αθλητές της ομάδας Μπέιζμπολ, τον προπονητή και τη διοίκηση του Συλλόγου για την λαμπρή επιτυχία κατάκτησης του Κυπέλου Ελλάδας, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλες αξιόλογες διακρίσεις, στην ανοδική πορεία που σημειώνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, κάνοντας περήφανη την πόλη του Αμαρουσίου.
«Υποστηρίζοντας την προσπάθεια σας, σύντομα το Μαρούσι θα αποκτήσει το δικό του γήπεδο 7χ7 μπέιζμπολ – σόφτμπολ, με τη συμβολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού» σημείωσε ο κος Πατούλης, ευχόμενος στους αθλητές «Καλή Επιτυχία» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπειζμπολ που αρχίζει στις 4 Ιουνίου στο γήπεδο του Ελληνικού.


Ο Υπουργός Εσωτερικών κος Γιάννης Μιχελάκης και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης απένειμαν τα μετάλλια στην Κυπελλούχο ομάδα στο Μπέιζμπολ «Μαρούσι 2004» και στη δευτεραθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού.


Ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς του στην προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004»,η Διοίκηση του Συλλόγου απένειμε στον κο Πατούλη τιμητική πλακέτα, καθώς επίσης και στον Υπουργό Εσωτερικών και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κο Παναγιώτη Μητσιόπουλο.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευάγγελος Κάββαλος, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Ευάγγελος Αγγέλου,  Ελευθέριος Μαγιάκης και Δημήτρης Πολυχρονιάδης. 
Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κος Ηλίας  Μιχαλαριάς και ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Καρανάσος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπεϊζμπολ κος Μητσιόπουλος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» κος Χριστόδουλος Πανάρετος, ο Αντιπρόεδρος κος Νίκος Σκιαδάς ο Γενικός Γραμματέας  κος Νίκος Δεπούντης και ο υπεύθυνος του Συλλόγου κος Ευάγγελος Γεραπετρίτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο