Κοινωνικό Ανταλλακτήριο οικιακού εξοπλισμού και ειδών οικιακής χρήσης από το Δήμο Αμαρουσίου για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων νοικοκυριών της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Πρωτοπόρος στις πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτων συμπολιτών μας, ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, εγκαινιάζει τη λειτουργία Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου όπου υπό το συντονισμό του Δήμου οικιακός εξοπλισμός θα προσφέρεται από συμπολίτες μας που δεν τον χρειάζονται πλέον σε όσους τον έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά δεν μπορούν να τον προμηθευτούν.


Πρόκειται για απόλυτα λειτουργικό και σε πολύ καλή κατάσταση οικιακό εξοπλισμό όπως ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια, ψυγεία, μικροσυσκευές άλλες ηλεκτρικές μικρές ή μεγάλες συσκευές κ.α. που συμπολίτες μας με διάθεση ειλικρινούς προσφοράς ενδιαφέρονται να παραχωρήσουν σε συνανθρώπους τους που τα χρειάζονται.


Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν οικιακό εξοπλισμό να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλ. 213 2031920 & 21. Η Υπηρεσία θα καταγράφει την προσφορά τους, την οποία εν συνεχεία θα αντιστοιχίζει με τις καταγεγραμμένες ανάγκες των κοινωνικά ευάλωτων νοικοκυριών.


Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, βάσει και των απαραίτητων κοινωνικών και οικονομικών προϋποθέσεων που πρέπει να τηρούνται, έχουν ελεγχθεί και ισχύουν, θα παραδίδει σε συνεργασία με τα εξωτερικά συνεργεία τον εξοπλισμό στους δικαιούχους συμπολίτες μας.


Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στις κοινωνικές πρωτοβουλίες του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των νοικοκυριών της πόλης μας που ασφυκτιούν υπό τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και αποτελεί μία καλή πρακτική ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.


Η συνδρομή όλων στην προσπάθεια αυτή που έχει ξεκινήσει ο Δήμος είναι ιδιαίτερα σημαντική.


Γίνει και εσύ συμμέτοχος
Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. Καθένας μας μπορεί να γίνει συμμέτοχος της προσπάθειας αυτής καταθέτοντας τη δική του προσφορά στο λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 041 03 002150 30 που τηρείται στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο