Κοινωνική Αλληλεγγύη στην πράξη. 486 διατακτικές επιταγές σε συμπολίτες μας.

Print Friendly, PDF & Email

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου στέκεται δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Με ευαισθησία, σεβασμό και αλληλεγγύη ο Δήμος Αμαρουσίου και φέτος στάθηκε στο πλευρό των συμπολιτών του στηρίζοντας τους στην πράξη για τις ημέρες των εορτών.

Στο Δημαρχείο της πόλης μας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης διέθεσε δώρα και διατακτικές επιταγές σε 486 συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, για την κάλυψη των αναγκών τους σε τρόφιμα και γλυκά αυτές τις άγιες ημέρες.

Ο κ. Πατούλης συνομίλησε με τους συμπολίτες μας, αντάλλαξε ευχές μαζί τους οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την μεγάλη αυτή βοήθεια που τους παρέχει ο Δήμος καθ’ όλη τη χρονιά αλλά και ιδιαίτερα για την περίοδο των εορτών.

«Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είναι μόνο γιορτινό είναι πάνω από όλα ανθρώπινο και θέλει αυτές τις μέρες να δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα και βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Ο Δήμος Αμαρουσίου αταλάντευτα προσηλωμένος στο κοινωνικό του πρόσωπο θα συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις κοινωνικές του δομές το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, το Δημοτικό Πολυιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, η Γωνιά Αγάπης και Αλληλεγγύης, τα Προγράμματα Πρόληψης Υγείας, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, το Κέντρο Ημέρας νόσου Αλτσχάιμερ δίνοντας ελπίδα, χαρά και ανακούφιση στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.

Θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας» τόνισε ο κ. Πατούλης ευχαριστώντας τόσο τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, το προσωπικό αλλά και όλους αυτούς που ακούραστα παρέχουν την βοήθεια τους προκειμένου κανένας συνάνθρωπος μας να μην στερηθεί αυτές τις ημέρες τα απαραίτητα.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη διανομή των διατακτικών επιταγών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Στιγμιότυπο 2 από τη διανομή των διατακτικών επιταγών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Στιγμιότυπο 3 από τη διανομή των διατακτικών επιταγών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Στιγμιότυπο 4 από τη διανομή των διατακτικών επιταγών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Στιγμιότυπο 5 από τη διανομή των διατακτικών επιταγών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Στιγμιότυπο 6 από τη διανομή των διατακτικών επιταγών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Μετάβαση στο περιεχόμενο