Κινητοποιήσεις από εμπόρους και κατοίκους του Αμαρουσίου στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Διαμαρτύρονται για τη μη εξυπηρέτηση των επιβατών στο ρεύμα ανόδου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 244KB|


 


Σε κινητοποίηση και συμβολική κατάληψη του ηλεκτρικού σταθμού Αμαρουσίου προχώρησαν σήμερα οι κάτοικοι και ο εμπορικός κόσμος  της πόλης, πρωτοστατούντος του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργου Παπαχρυσάνθου.

Οι κάτοικοι και έμποροι διαμαρτύρονται γιατί οι μηχανοδηγοί αρνούνται οι συρμοί ανόδου που διέρχονται από το σταθμό Αμαρουσίου να πραγματοποιούν στάση για αποβίβαση και επιβίβαση επιβατών κάνοντας χρήση της αποβάθρας καθόδου, λόγω εργασιών στην αποβάθρα ανόδου.        

Σε αυτή τη συμφωνία είχαν καταλήξει το ΔΣ του ΗΣΑΠ με τη Δημοτική Αρχή και τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές για τις εορταστικές τους αγορές και να δουλέψουν τα εμπορικά καταστήματα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο οικονομικά.

Μάλιστα για λόγους ασφαλείας έχει ήδη τοποθετηθεί  διαχωριστικό προστατευτικό ασφαλείας ενδιάμεσα στις γραμμές ανόδου και καθόδου, ενώ στην αποβάθρα καθόδου θα παρευρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της κυκλοφορίας Ηλεκτροδηγός Σιδ/δρόμου, ο οποίος θα παρέχει τεχνική υποστήριξη στους διακινούμενους συρμούς.      
 
Παρ’ όλα αυτά, ο ΗΣΑΠ δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Κάτοικοι και έμποροι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι την οριστική επίλυση του ζητήματος.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο