Κινεζική Αντιπροσωπεία από την Δημοτική Αρχή της Dongcheng επισκέφτηκε τον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 377KB|


|download file .jpg 444 KB|


Εξαμελής αντιπροσωπία από το Διοικητικό διαμέρισμα της Dongcheng του Πεκίνου, της δεύτερης μεγαλύτερης περιφέρειας της κινεζικής πρωτεύουσας, με πληθυσμό περίπου 625.000,  επισκέφτηκε σήμερα τον Δήμο Αμαρουσίου.

Η αντιπροσωπεία αποτελούταν από τους κα. Zhang Dongmei, Αντιδήμαρχο του Διοικητικού Διαμερίσματος της Dongcheng, κ. Xu Hui, Επικεφαλής του γραφείου Εργασίας και Διοικητικής ασφάλισης της Dongcheng του Πεκίνου, κα. Zhao Jing, Αναπληρώτρια Επικεφαλής της περιοχής Chaoyangmen της Dongcheng, κ. Zhang Xiaofei, Επικεφαλής της περιοχής Jianguomen, κα Xi Baoying, Αναπληρώτρια Επικεφαλής της περιοχής Andingmen της Dongcheng.

Η κινεζική αντιπροσωπία ξεναγήθηκε στην Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη κι εν συνεχεία επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου τους υπεδέχθη αντιπροσωπία του Δήμου Αμαρουσίου αποτελούμενη από τους Αντιδημάρχους κ. Ειρήνη Χαλιώτη, κ.  Μάριο Μαραγκάκη και κ. Γ. Ιατρίδη, και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου κ. Μ. Χριστάκη. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την κυβερνητική προσέγγιση σχετικά με τις αρμοδιότητες των Δημοτικών Υπηρεσιών, ενώ έγινε και αναφορά στο περιεχόμενο, την οργάνωση και το ρόλο των Δημοτικών  Υπηρεσιών. Επίσης η συζήτηση περιεστράφη και στην συνεισφορά των Δημοτικών Υπηρεσιών στη στήριξη και την ενίσχυση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά το τέλος της συζήτησης, η αντιπροσωπία της Dongcheng συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο