Καταχειροκροτήθηκε για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδό της η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Νέας Προποντίδας

Print Friendly, PDF & Email

Προσεκλήθη να συμμετάσχει στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών το 2018

 

Μία εξαιρετική συναυλία που μάγεψε το κοινό έδωσε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», συμμετέχοντας στην 6η Συνάντηση Χορωδιών που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου, η Δημοτική Χορωδία Ξάνθης, η Μικτή Χορωδία Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Μενεμένης, η Χορωδία Γυμνασίου-Λυκείου Ν. Καλλικράτειας και η Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας.

Στην κατάμεστη αίθουσα  εκδηλώσεων του νεόκτιστου Λυκείου της Νέας Καλλικράτειας και παρουσία του Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Γεωργίου Βαγιωνά, του Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Προποντίδας  κ. Μανώλη Μπέη, του Γεν. Γραμματέα του Δήμου Νέας Προποντίδας κ. Ανδρέα Λέλεκα, δημοτικών συμβούλων και τοπικών παραγόντων της περιοχής, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» ερμήνευσε τα τραγούδια:

1. Δεν ήταν νησί, 2. Της θάλασσας τα λόγια, 3. Μεσόγειος (σουίτα), 4. Κάποτε θάρθουν /Αλληλούια, 5. Πυρρίχειος, 6. Γιαρέμ.

Τη Χορωδία, που καταχειροκροτήθηκε για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδό της και την άρτια ερμηνεία των τραγουδιών, διηύθυνε η καταξιωμένη μαέστρος Όλγα Αλεξοπούλου, ενώ στο πιάνο συνόδεψε η Ελένη Κυριακίδου.

Αυτό υπήρξε και η αφορμή να υπάρξει επίσημη πρόσκληση στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών που θα γίνει την ίδια εποχή το 2018 στην περιοχή.

Η πρόεδρος της Χορωδίας κα Πόπη Κάβουρα μετέφερε τους θερμούς  χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη  και προσέφερε εκ μέρους του προς τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά και προς  τη Χορωδία Νέας Καλλικράτειας την αναμνηστική έκδοση με τίτλο «Γαία Αμαρυσίας Αρτέμιδος. Όψεις της Ιστορίας της Πόλης και του Δήμου Αμαρουσίου».

 

Σχετικά αρχείαΚαταχειροκροτήθηκε για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδό της η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Νέας Προποντίδας_1


Καταχειροκροτήθηκε για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδό της η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Νέας Προποντίδας_2


Καταχειροκροτήθηκε για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδό της η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Νέας Προποντίδας_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο