Κατακλύστηκε από χαρούμενα παιδικά πρόσωπα το μασκέ πάρτι που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, καλωσορίζοντας τους μικρούς και μεγάλους προσκεκλημένους στην αποκριάτικη γιορτή και συστήνοντας τον κλόουν Κίκο στους παρευρισκομένους.Ο απίθανος κλόουν Κίκο χάρισε άπλετο κέφι στους μικρούς μασκαράδες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα της εκδήλωσης.Tα παραμυθένια πινέλα της Χιονάτης και της πριγκίπισσας των θαλασσών μεταμόρφωσαν τα παιδικά προσωπάκια.


Παιδιά και έφηβοι χορευτές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο τερέν και απόλαυσαν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα.


 


Με παιδικές παρουσίες γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο παιδικό μασκέ πάρτι που διοργάνωσε. Τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους γονείς τους που τα συνόδευαν, υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος μετέφερε εκ μέρους τους τις ευχές του για μία διασκεδαστική και όμορφη Αποκριά.


Τους μικρούς μασκαράδες περίμεναν πολλές εκπλήξεις από μπαλονοκατασκευές και θεατρικά – μουσικοκινητικά παιχνίδια μέχρι διαγωνισμούς χορού, ενώ ξεχωριστή νότα στο πάρτι έδωσαν οι χορευτικές εμφανίσεις των παιδιών των παιδικών και εφηβικών τμημάτων χορού λάτιν και χιπ χοπ του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Τις εμφανίσεις των παιδιών αλλά και τις χαρούμενες παιδικές φατσούλες, ζωγραφισμένες από τα παραμυθένια πινέλα της Χιονάτης και της Πριγκίπισσας των θαλασσών, χειροκρότησε και απόλαυσε και η σύζυγος του Δημάρχου Μαρίνα Πατούλη.


Οι μικροί μασκαράδες δεν ήθελαν με τίποτα να σταματήσουν το παιχνίδι με τον κλόουν Κίκο, ο οποίος τους μάγεψε με τα αστεία και τα μαγικά του κόλπα, κερδίζοντας το γέλιο και το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο