Κατάλογο εκατοντάδων υπογραφών υπέρ της Βιοκλιματικής Ανάπλασης της πλατείας Αγ. Λαύρας και αίτημα την τάχιστη αποπεράτωσή της, παρέδωσε στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη, αντιπροσωπεία πολιτών της περιοχής

Print Friendly, PDF & EmailΚατά την παράδοση του καταλόγου με τις υπογραφές στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τους εκπροσώπους των συμπολιτών μας πέριξ της Αγίας Λαύρας Ι. Αργυρίου και Αλ. Ίσαρη.


Την πλήρη υποστήριξή της προς τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και το έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης της πλατείας Αγίας Λαύρας στον απόηχο του άσκοπου θορύβου που έχει δημιουργηθεί από πολιτικές κινήσεις, φορείς και συλλόγους που αντιτίθενται στην ανάπλαση της πλατείας, καταθέτει η συντριπτική πλειονότητα κατοίκων – καταστηματαρχών – εργαζομένων αλλά και ιεραρχών που διαβιούν και λειτουργούν στην πέριξ της πλατείας Αγίας Λαύρας περιοχή. Συγκεκριμένα, τη σύμφωνη γνώμη τους και το αίτημά τους για τάχιστη ολοκλήρωση του έργου καταθέτουν οι συμπολίτες μας έχοντας καταρτίσει κατάλογο με εκατοντάδες υπογραφές, τον οποίον και παρέδωσε αντιπροσωπεία αυτών στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.


Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των κατοίκων – καταστηματαρχών – εργαζομένων – φορέων αλλά και των ιεραρχών της περιοχής γύρω από την πλατεία Αγίας Λαύρας, με δεδομένο ότι:  • η πλατεία Αγίας Λαύρας είχε καταντήσει η πλέον βρώμικη, επικίνδυνη και υποβαθμισμένη πλατεία της πόλης.

  • η Περιφέρεια και ο Δήμος Αμαρουσίου εγγυώνται πως τα δέντρα και το πράσινο θα αυξηθούν και οι όποιες παρεμβάσεις θα είναι προς το καλύτερο

καταθέτουν τη σύμφωνη γνώμη τους για την ανάπλαση της πλατείας και απαιτούν την αποπεράτωσή της το ταχύτερο δυνατόν. «Έτσι θα ανασάνει, ομορφύνει και αναβαθμιστεί η περιοχή καθώς, επίσης, θα διατηρηθούν πολλές δεκάδες θέσεις εργασίας που σήμερα κινδυνεύουν άμεσα χωρίς να απασχολεί κανέναν ούτε πολιτικό ούτε κομματική παράταξη ούτε φορείς» δηλώνουν οι πολίτες.


Τον κατάλογο με τις υπογραφές παρέδωσαν στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη, οι εκπρόσωποι των συμπολιτών μας Ιωάννης Αργυρίου και Αλέξης Ίσαρης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο