Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας, και Καινοτομίας διοργανώνει η Δημοτική Βορέειος Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου και το Future Library

Print Friendly, PDF & Email
 


‘Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι Πολύχρωμος’

Πρόσκληση Εθελοντών


Η Δημοτική Βορέειος  Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους και σας προκαλούν να ζήσετε για δεύτερη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και …γεμάτο χρώματα καλοκαίρι!


Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου το Future Library διοργανώνει, σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!


Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!


Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, έναν κόσμο πολύχρωμο μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.


Σας περιμένουμε και φέτος να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες χρώματα! Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες, προσφέροντας στα παιδιά και στην κοινότητά μας το χρώμα που δυστυχώς λείπει από την σκληρή καθημερινότητά μας.


Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων!Ας κάνουμε λοιπόν τη Βιβλιοθήκη μας πολύχρωμη με την ανιδιοτελή προσφορά μας!


Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.
Η αίτηση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Βορέειου Βιβλιοθήκης (www. Voreeios.gr) μπορείτε να την παραδώσετε στη Βορέειο βιβλιοθήκη καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 π.μ – 20.00 μ.μ . Πληροφορίες : 210 6147 181, 2132038272, 2132038279 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο