Καλή επιτυχία στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


download _.jpg file 324 KB

ο παρόν στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για το Final 4 της Euroleague έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ως Δήμαρχος της πόλης που θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου Αμαρουσίου την τελική φάση του Final 4.


Η συνέντευξη δόθηκε από το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, τον αρχηγό της Ομάδας του Παναθηναϊκού κ. Φραγκίσκο Αλβέρτη και όλους τους αρχηγούς και προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στο Final 4.


Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης, γιατί τους αξίζει και αξίζει και στη χώρα μας, που διακρίνεται τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, στο άθλημα του Μπάσκετ.
Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά:


O διεθνής παίκτης και αρχηγός της Ομάδας του Παναθηναϊκού κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο διεθνής παίκτης και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας κ. Κώστας Παταβούκας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης και ο Υπεύθυνος Διοργάνωσης από πλευράς του Δήμου Αθηναίων κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο