Καθοριστικός παράγοντας κατάσβεσης τριών ταυτοχρόνων πυρκαγιών το Σάββατο στο Μαρούσι από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου, για ακόμα μια φορά,στάθηκε αντάξια της εμπιστοσύνης του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, του καθήκοντος και της υψηλής ευθύνης που είναι επιφορτισμένη. Συγκεκριμένα το
Σάββατο 22/7, την ίδια σχεδόν ώρα, σε τρία διαφορετικά σημεία του Αμαρουσίου, ξέσπασαν πυρκαγιές σε περιοχές με βλάστηση. Η αντίδραση ήταν ακαριαία, τέσσερα οχήματα του δήμου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Επαμεινώντα Γαρδέλη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Επαμεινώντα Κατσιγιάννη, στελέχη της υπηρεσίας, σε διαρκή επικοινωνία με τον Δήμαρχο, επιχείρησαν μαζί με δέκα οχήματα του Π.Σ.  και τριάντα πυροσβέστες,ενώ συνέδραμαν δυνάμεις του ΣΠΑΠ  κ όμορων δήμων, με αποτέλεσμα την έγκαιρη κατάσβεση. Έντονο προβληματισμό γεννούν οι ενδείξεις στους ειδικούς για εμπρησμούς,σε συνδυασμό με το περσινό προηγούμενο των δεκάδων παρόμοιων περιστατικών και το γεγονός οτι ακόμα βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης επικοινώνησε αμέσως με τον διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πύραρχο Αλέξη Ράπανο και αφού τον ευχαρίστησε θερμά, ζήτησε να ενταθούν οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος του Π.Σ.για την εξακρίβωση των κακόβουλων ενεργειών και τον εντοπισμό των δραστών. Τέλος συνεχάρη για την αποτελεσματικότητα και την συνεργασία, όλους τους εμπλεκόμενους που με υψηλό αίσθημα ευθύνης- καθήκοντος-προσφέρουν στην φύση και την κοινωνία.

 

Σχετικά αρχείαΚαθοριστικός παράγοντας κατάσβεσης τριών ταυτοχρόνων πυρκαγιών το Σάββατο στο Μαρούσι από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου (1)


Καθοριστικός παράγοντας κατάσβεσης τριών ταυτοχρόνων πυρκαγιών το Σάββατο στο Μαρούσι από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου (2)


Καθοριστικός παράγοντας κατάσβεσης τριών ταυτοχρόνων πυρκαγιών το Σάββατο στο Μαρούσι από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου (3)


Καθοριστικός παράγοντας κατάσβεσης τριών ταυτοχρόνων πυρκαγιών το Σάββατο στο Μαρούσι από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο