Καθαρό Μαρούσι από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

Print Friendly, PDF & Email

Τριάντα πέντε εγκαταλελειμμένα οχήματα έχουν απομακρυνθεί από τις γειτονιές  του Αμαρουσίου από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα βάσει των στοιχείων της αρμόδιας Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμος συνεπής σε θέματα ορθής διαχείρισης των αποβλήτων μηχανοκίνητων υλικών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Ήδη κατά την προηγούμενη χρονιά τηρώντας τις νόμιμες διαδικασίες απομάκρυνε 65 εγκαταλελειμμένα οχήματα που ρύπαιναν τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.

Για την επιχείρηση εκκαθάρισης της πόλης από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανέφερε:

«Προτεραιότητά μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας των κατοίκων της πόλης μας και τα επί μακρόν ακινητοποιημένα οχήματα εντός της πόλης μας αποτελούν εστίες μόλυνσης. Τέτοιες εικόνες είναι εικόνες ντροπής και δεν έχουν θέση σε μία σύγχρονη πόλη. Στην προσπάθειά μας αυτή για τον καθαρισμό της πόλης μας από τα ρυπογόνα εγκαταλελειμμένα οχήματα, ο καλύτερός μας συνεργάτης είναι ο Πολίτης που πλέον και μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή «Δημότης Αμαρουσίου» μπορεί πολύ εύκολα να εντοπίζει και να ενημερώνει την υπηρεσία σε τέτοιες περιπτώσεις οχημάτων».

Μετάβαση στο περιεχόμενο