Κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου & του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας – ΔΩΡΙΣΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ – ΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ

Print Friendly, PDF & Email







|download file .jpg 161KB|


• ΔΩΡΙΣΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ


• ΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, από τις 10:00 – 14:00,
Πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου


Ο Δήμος Αμαρουσίου ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα ζητήματα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προστασίας του περιβάλλοντος διοργανώνει εκδήλωση, στη οποία κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει τα φάρμακα που του περισσεύουν για να καλυφθούν ανάγκες συμπολιτών μας ή να παραδώσει τα φάρμακα που του έχουν λήξει για ασφαλή καταστροφή.       


Η εκδήλωση διοργανώνεται με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας σε συνεργασία με τη Stat Hellas και την ευγενική χορηγία του Θεραπευτηρίου «ΥΓΕΙΑ», το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 από τις 10:00 έως τις 14:00, δίπλα στα εκδοτήρια του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου (ΗΣΑΠ).


Τα ληγμένα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα σταλούν στον αποτεφρωτήρα Αθηνών και ο Δήμος Αμαρουσίου θα λάβει σχετική πιστοποίηση ασφαλούς καταστροφής των φαρμάκων.
Τα υπόλοιπα θα διατεθούν στο Δημοτικό Πολυϊατρείο Αμαρουσίου, προκειμένου να χορηγηθούν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας κ. Γιώργος Πατούλης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν σε αυτή την εθελοντική δράση, που έχει διττή σημασία και αφορά τόσο στη στήριξη συμπολιτών μας που αδυνατούν να αγοράσουν τα αναγκαία φάρμακα τους, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος από τα φάρμακα που πλέον έχουν λήξει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο