Κάλαντα Πρωτοχρονιάς και εορταστικές μελωδίες στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Από όποια θέση και αν βρεθώ και στο μέλλον στόχος μου είναι να συνεχίσω να ενισχύω περαιτέρω τον πολιτισμό της πόλης μας και τους ανθρώπους της»

Τις ευχές της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου για τον ερχομό του Νέου Έτους σε γνώριμους εορταστικούς ύμνους και ρυθμούς, δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Εκ μέρους της Φιλανθρωπικής Ορχήστρας, ο μαέστρος Αντώνης Κανδηλιώτης, ευχήθηκε στον Δήμαρχο καλή και δημιουργική χρονιά, με οικογενειακή γαλήνη και πρόοδο, αλλά και καλή σταδιοδρομία στα επόμενα βήματά του. Επίσης, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη, για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και τη στήριξη στο έργο της Φιλαρμονικής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε υπερήφανος για τη δραστηριοποίηση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου, ανταπέδωσε τις ευχές στον μαέστρο και σε όλους τους μουσικούς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Μαρούσι δεν θα πάψει να αποτελεί σημείο αναφοράς του. «Από όποια θέση και αν βρεθώ και στο μέλλον στόχος μου είναι να συνεχίσω να ενισχύω περαιτέρω τον πολιτισμό της πόλης μας και τους ανθρώπους της» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Τις ευχές της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου δέχθηκε και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

Σχετικά αρχείαΚάλαντα Πρωτοχρονιάς και εορταστικές μελωδίες στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου (1)


Κάλαντα Πρωτοχρονιάς και εορταστικές μελωδίες στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου (2)


Κάλαντα Πρωτοχρονιάς και εορταστικές μελωδίες στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου (3)


Κάλαντα Πρωτοχρονιάς και εορταστικές μελωδίες στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο