Θερμό χειροκρότημα επεφύλαξαν οι θεατές στους σπουδαστές των τμημάτων υποκριτικής στην κάμερα και σκηνοθεσίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΜε ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε για τα έργα των σπουδαστών των τμημάτων υποκριτικής στην κάμερα και σκηνοθεσίας μίλησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας.Κατάμεστη από κόσμο ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κατά την παρουσίαση των έργων των τμημάτων υποκριτικής στην κάμερα και σκηνοθεσίας.


 


Τα έργα τους στο κοινό παρουσίασαν με την ευκαιρία της λήξης της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου οι 30 σπουδαστές που παρακολούθησαν τα πρωτότυπα τμήματα υποκριτικής στην κάμερα και σκηνοθεσίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. Τα συγχαρητήρια στους μαθητές μετέφερε εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, οι μαθητές του τμήματος υποκριτικής στην κάμερα που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά, παρουσίασαν 17 έργα εμπνευσμένα από το κλασικό και σύγχρονο θεατρικό ρεπερτόριο, από σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες αλλά και από δύο θεατρικά έργα του υπεύθυνου διδασκαλίας τους Στέφανου Κακαβούλη.


Αντίστοιχα, οι συμμετέχοντες στο τμήμα σκηνοθεσίας που λειτουργεί στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού για 5η συνεχή χρονιά, ακολουθώντας τα βήματα και τα μυστικά που διδάχθηκαν στη διάρκεια των μαθημάτων τους, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους Στέφανου Κακαβούλη, δημιούργησαν και παρουσίασαν στο κοινό τρεις οπτικοακουστικές παραγωγές.


Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε για τα καλλιτεχνικά αποτελέσματα των σπουδαστών των τμημάτων υποκριτικής στην κάμερα και σκηνοθεσίας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, ο οποίος μετέφερε και εκ μέρους του Δημάρχου τα συγχαρητήριά του καταθέτοντας την πρόθεση τα Διοίκησης να συνεχίσει να προσφέρει στους πολίτες του Αμαρουσίου ποιοτικά και πρωτότυπα προγράμματα καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο