Θερμό ευχαριστώ του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη προς τον Διευθυντή και τους μαθητές της Ελληνοαγγλικής Σχολής για τη δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τους μαθητές της Ελληνοαγγλικής Σχολής ευχαριστεί θερμά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης για την ευγενική προσφορά τους προς το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου, με επιστολή του στον Διευθυντή των Εκπαιδευτήριων κο Χριστόδουλο Κακαδιάρη.


Ειδικότερα στην επιστολή του ο κος Πατούλης σημειώνει:«Αξιότιμε κύριε Διευθυντά, 


Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για την πρωτοβουλία των μαθητών της Ελληνοαγγλικής Σχολής αναφορικά με τη δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο, τη νέα πρότυπη δομή του Δήμου μας, που εγκαινιάσαμε πρόσφατα και την οποία όλοι έχουν «αγκαλιάσει» με ιδιαίτερη θέρμη.


Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά τόσο εσάς, όσο και τους μαθητές των Εκπαιδευτήριων σας για την ευγενική σας πρωτοβουλία. Με την ενέργεια αυτή αναμφίβολα παρέχεται στήριξη στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, τις τόσο σημαντικές για την εποχή μας αξίες της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.


Είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία.»


Με εκτίμηση


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου
Γιώργος Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο