Θερμές ευχαριστίες του Οργανισμού Πρόνοιας σε σχολεία και επιχειρήσεις για την κοινωνική προσφορά τους τις Ημέρες των Χριστουγέννων

Print Friendly, PDF & Email

Το Δ.Σ. του Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την κοινωνική ευαισθησία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας τις ʼγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, το διδακτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου , 9ου, 11ου, 16ου ,19ου Νηπιαγωγείου, του 1ου , 3ου ,4ου, 5ου, 6ου, 9ου ,11ου ,13ου ,16ου ,17ου Δημοτικού και της Ελληνικής Παιδείας,  του 4ου ,6ου ,8ου  Γυμνασίου     και του Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων  και του 1ου ,3ου ,5ου  Λυκείου.       
Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν από τον Οργανισμό σε οικογένειες με κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες.


Επίσης, ευχαριστεί το φροντιστήριο AXON, το οποίο παρότρυνε τους μαθητές του να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία και διέθεσε στον Οργανισμό, καθώς και τις εταιρείες Agrino, Bayer Hellas, & Dia Hellas, που ανταποκρίθηκαν θερμά στο αίτημά του Οργανισμού Πρόνοιας και διέθεσαν  τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια.        


Τέλος, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στα παρακάτω αρτοζαχαροπλαστεία της περιοχής του Αμαρουσίου, τα οποία διέθεσαν δωρεάν γλυκά:
Αφοί Αναστασίου / Κατσέλης / Μαργαρίτα / Μακρής / Νίκας Κων/νος / Πάνθεον / Πανόραμα / Sweet Shop

Μετάβαση στο περιεχόμενο