Θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ στην εταιρεία catering «ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ» για τη διάθεση φρέσκου μαγειρεμένου φαγητού το μήνα Αύγουστο στη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος  Πατούλης και ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α κ. Πέτρος Κόνιαρης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την αξιόλογη πρωτοβουλία  και την ευγενική προσφορά του κου Χρήστου Μαντά, υπεύθυνου της εταιρείας catering , «ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ» , στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Αμαρουσίου.

Όλο τον μήνα Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και της ημέρας του Δεκαπενταύγουστου, επιτεύχθηκε η διανομή 90 μερίδων φρέσκου μαγειρεμένου φαγητού σε καθημερινή βάση, εξασφαλίζοντας έτσι την υποστήριξη συνανθρώπων μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα.

Το συσσίτιο λειτουργεί πολλά χρόνια στο Μαρούσι με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος και υποστηρίζει εμπράκτως τις κοινωνικές δομές του Δήμου. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο