Θερμές ευχαριστίες του Δήμου Αμαρουσίου και του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. στους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων της πόλης για τη σημαντική προσφορά τους στο πρόγραμμα «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης»

Print Friendly, PDF & Email

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά υλοποιείται στο Δήμο Αμαρουσίου το πρόγραμμα «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης» από το Τμήμα Κοινωνικής Στήριξης του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.  με τη σημαντική συμβολή των φροντιστηρίων της πόλης μας.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των πολιτών που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κατά την οποία πλήττονται ολοένα και περισσότερες οικογένειες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αμαρουσίου με την σημαντική βοήθεια των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών της πόλης, εξασφαλίζει δωρεάν θέσεις φοίτησης ή θέσεων με ελάχιστο κόστος σε μαθητές/μαθήτριες που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικές δυσκολίες, με στόχο να έχουν πρόσβαση στη βέλτιστη δυνατή εκπαίδευση.

Για τη μεγάλη και αξιόλογη προσφορά τους στο πρόγραμμα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων του Αμαρουσίου που συμμετέχουν σε αυτό και εξάρει τη συμβολή τους και την ανιδιοτελή κοινωνική συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Ακολουθούν τα φροντιστήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

 

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:

ΠΗΓΑΣΟΣ, ΟΡΟΣΗΜΟ, ΑΚΑΔΗΜΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΛΦΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, ΩΘΗΣΗ, ΡΕ’Ι’ΣΗΣ  – ΜΠΙΡΗΣ, ΑΛΚΗ, ΝΟΗΣΗ, ΑΞΙΑ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ.

 

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:

AXON, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ΚΑΛΟΒΡΕΝΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΜΑΝΤΖΙΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ-ΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΤΕΛΗ ΑΝΝΑ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ, ΡΕΪΣΗΣ-ΜΠΙΡΗΣ, ΠΑΣΤΡΑΣ,  ΤΑΡΑΛΑ ΕΛΕΝΗ,  ΑΘΗΝΑ ΜΠΛΑΝΣΚΑ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο