Θερμές ευχές για το νέο έτος από το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος – Σ.Ρ.Ε. με επιστολή του εύχεται προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη ένα ευτυχισμένο και  δημιουργικό νέο έτος, καθώς και καλή συνέχεια στην ομολογουμένως επιτυχημένη θητεία του για ένα Δήμο ακόμα πιο σύγχρονο στις σχέσεις του με τους πολίτες.
Παράλληλα εκφράζεται η διαβεβαίωση ότι ο Σύλλογος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, διατηρώντας και ενισχύοντας τις άριστες σχέσεις με το Δήμο, με γνώμονα πάντα το κοινό όφελος.


Συγκεκριμένα στην επιστολή που υπογράφουν εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος Παναγιώτης Λάιος και ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Καρακανίκος αναφέρεται:


«Αξιότιμε κύριε Πατούλη,


Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος και το Επιτελείο του, με την ευκαιρία των ημερών, σας εύχεται καλές γιορτές, ευτυχισμένη η νέα χρονιά, καλή συνέχεια στην ομολογουμένως επιτυχημένη θητεία σας, με αποτέλεσμα και έργο στις προσπάθειες σας για ένα Δήμο Αμαρουσίου ακόμα πιο σύγχρονο στις σχέσεις Δήμου και των πολιτών γενικότερα.


Διατηρώντας και Ενισχύοντας τις άριστες σχέσεις μας με το Δήμο σας, κ. Δήμαρχε, θα βρισκόμαστε στο πλευρό σας και από τη δική μας μεριά θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για τη Διάδοση,τον Εκσυγχρονισμό και την Ενίσχυση των προσπαθειών σας στην περιοχή του Δήμου.


Με γνώμονα πάντα το κοινό όφελος, την τεχνογνωσία μας και τις δυνατότητες που μπορούμε να προσφέρουμε στους πολίτες, οι Ραδιοερασιτέχνες είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και των γεγονότων προσφέροντας τον ειδικό εξοπλισμό τους, ο οποίος αποδεδειγμένα πλέον είναι «παντός καιρού», παραμένοντας σταθερά σε πλήρη λειτουργία, βοηθώντας σας και στον τομέα δικαιοδοσίας του Σ.Π.Α.Π.


Παραμένοντας πάντα στη διάθεσή σας, παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε κ. Δήμαρχε και προς το Δημοτικό Συμβούλιο τις θερμότερες μας ευχές για ένα δημιουργικό και υγειές 2013

Μετάβαση στο περιεχόμενο