Θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Ευριπίδη από την Εταιρεία Θεάτρου «Τέχνη και Δράση» και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Ευριπίδη ανεβάζει η Μαρουσιώτικη Εταιρεία Θεάτρου «Τέχνη και Δράση» και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.
Η παράσταση θα παρουσιασθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στις 20:00 και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη).


Η τραγωδία της Μήδειας είναι το πιο ερωτικό έργο που γράφτηκε ποτέ. Είναι η σύγκρουση δύο κόσμων.Ο ψυχρός υπολογισμός που έχει διαφθείρει και έχει ρυθμίσει τα πάντα και το ανθρωποβόρο πάθος που εξανίσταται.                     


Παίζουν:Μαρίνα Μπακοπούλου, Αντώνης Περπινιάς, Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Περπινιάς, Κυριάκος Ζατζημιχάλης, Φάνης Μάλαμος,Ανθή Κυπρίδου, Μαριάννα Πανταζή, Ρακέλ Σαλμόνα, Ιωάννα Γεωργοπούλου, Στεφανία Βάρδα, Αγγελίνα Μπάση, Πηνελόπη Μπέτσιου και τα παιδιά Δημήτρης Λαδόπουλος, Έστερ Καραχάλιου.   


Το έργο είναι σε μετάφραση της Νίκης Τατάκη και σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά. Η μουσική είναι του Γιάννη Σφυρή, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Νίκης Τατάκη, η κίνηση χορού του Γιώργου Περπινιά – Μαριάννας Πανταζή. Στο φωτισμό ο Κόνπερ Φως και στις κατασκευές η Στεφανία Βάρδα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο