Θέματα συνεργασίας συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Δ. Κοσμίδη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», τον Γ.Γ. Γ. Παπαδόπουλο, την Ταμία Ελ.Παπαδοπούλου, τον υπεύθυνο Δημ.Σχέσεων  Ευάγ. Παπαδόπουλο και το μέλος  Π. Τσιλεκίδου. Παρόντες στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Σπ. Σταθούλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτης.                              
   


 


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, παρουσία του Αντιδημάρχου κου Σπύρου Σταθούλη και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη.


Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με το Σύλλογο, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Μαρούσι.
Η Διοίκηση του Δήμου ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Δημήτρης Κοσμίδης και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζοντας τη αμέριστη υποστήριξή και συμπαράστασή της στο έργο τους, που αναδεικνύει και προάγει την πολιτιστική μας κληρονομιά.


Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετείχαν στη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας κος Γιώργος Παπαδόπουλος, η Ταμίας κα Ελένη Παπαδοπούλου, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κος Ευάγγελος Παπαδόπουλος και το μέλος κα Πόπη Τσιλεκίδου.                          


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο