Θέματα καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής «Νέο Τέρμα» συζητήθηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη, με τα μέλη του Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ιωάννης»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Β. Κόκκαλη, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη, την πρόεδρο του συλλόγου «Ο ʼγιος Ιωάννης» Μ. Ανδρούτσου, την αντιπρόεδρο Ε. Λούη, και την ταμία Ρ. Σκορδιαλού.


Σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο ʼγιος Ιωάννης» σχετικά με ζητήματα καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής Νέο Τέρμα.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία, επίσης, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και καθαρής πόλης Βασίλη Κόκκαλη, και του Γενικού Γραμματέα Μιχάλη Χρηστάκη, τα μέλη του συλλόγου μετέφεραν στη Διοίκηση το πρόβλημα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας, για το οποίο άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να το εξετάσουν.


Όσον αφορά στη μεταφορά της λαϊκής αγοράς από το Νέο Τέρμα, οι εκπρόσωποι του συλλόγου έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι θα επανεξεταστεί προκειμένου να επιστρέψει στη γειτονιά τους.


Στα θέματα καλωπισμού των δέντρων, αντικατάστασης παλαιών κάδων απορριμμάτων, αλλά και επισκευής του οδοστρώματος επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο άμεσα να συνεργαστεί με τους εκπροσώπους του συλλόγου και να επιληφθεί της κατάστασης.


Από μέρους του συλλόγου παρούσες ήταν η πρόεδρος Μαρία Ανδρούτσου, η αντιπρόεδρος Ελένη Λούη, και η ταμίας Ρούλα Σκορδιαλού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο