Θέματα καθημερινότητας του δημότη εξετάστηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με εκπροσώπους του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα – Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα – Κόττου «ʼγιος Ελευθέριος» Αθ. Νησιώτη, την αναπληρώτρια γ.γ. Δ. Μπόθου, την ταμία Ζ. Καραβουσάνου, και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και γ.γ του συλλόγου Δ. Σμυρνή.


Ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των κατοίκων στη γειτονιά του Σωρού εξετάστηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, με εκπροσώπους του Συλλόγου Σωρού Λάκκα – Κόττου «ʼγιος Ελευθέριος» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών και της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης του Δήμου με τους συλλόγους και φορείς της πόλης.


Αναφορικά με την πορεία της βιοκλιματικής αναβάθμισης των γειτονιών της πόλης του Αμαρουσίου, μεταξύ των οποίων αφορά και στη γειτονιά του Σωρού και συγκεκριμένα στην ανάπλαση των οδών Σωρού, Αγίου Αθανασίου και Κονίτσης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του συλλόγου ότι βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης της χρηματοδότησης.


Όσον αφορά στα θέματα καθαριότητας που ετέθησαν, έδωσε εντολή ώστε άμεσα να δρομολογηθούν ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα έχουν παρατηρηθεί.


Όσον αφορά στην οριοθέτηση του ρέματος της Σαπφούς, ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε ότι όλες οι απαιτούμενες ενέργειες έχουν δρομολογηθεί και η διαδικασία διευθέτησης βρίσκεται σε τελικό στάδιο.


Τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την πολύ καλή συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή με τελικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.


Εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, και Δημήτρης Σμυρνής.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αθανάσιος Νησιώτης, η ταμίας Ζήνια Καραβουσάνου, και η αναπληρώτρια γ.γ Δέσποινα Μπόθου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο