Η υπόσχεση δημιουργίας ΠΡΟΤΥΠΗΣ παιδικής χαράς στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα γίνεται πράξη

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 173KB|


Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς των ειδικών σχολείων του Ιδρύματος.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης επέβλεψε τις εργασίες κατασκευής της  νέας πρότυπης παιδικής χαράς, η οποία κατασκευάζεται στους χώρους του Ιδρύματος και θα είναι συμβατή με τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών και σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Η παιδική χαρά ήταν μια υπόσχεση του κ. Πατούλη προς τα παιδιά του Σικιαριδείου και θα είναι έτοιμη μέσα στον Οκτώβριο, κάνοντας ακόμη πιο φιλόξενο και όμορφο το περιβάλλον του Ιδρύματος και συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση της παραμονής τους. 

Ο κ. Πατούλης αφού ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά» στα παιδιά των ειδικών σχολείων του Ιδρύματος, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Σικιαριδείου κ. Μ. Σιγουράκο για το έργο του και τόνισε πως «με τη δημιουργία της πρότυπης παιδικής χαράς, που σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη, βάζουμε ένα “λιθαράκι” κι εμείς στην βελτίωση των συνθηκών παραμονής των παιδιών στο Ίδρυμα αυτό. Δεν κάνουμε παρά το ελάχιστο, για να δίνουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά που είναι παιδιά ειδικών ικανοτήτων κι όχι ειδικών αναγκών».

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευαν ο Πρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνος των παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου κ. Στ. Τσιπουράκης.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο