Η ποιητική συλλογή ‘Scripta Manent Verba Volant’ της Αλίκης Καλομενοπούλου, παρουσιάστηκε στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΠλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της
Αλίκης Καλομενοπούλου με τίτλο: ‘Scripta Manent Verba Volant’.Κατά την ερμηνεία μελοποιημένων ποιημάτων της συλλογής από τη φιλόλογο – μουσικολόγο Γεωργία Δεληγιαννοπούλου.


 


Την ποιοτική συλλογή της Αλίκης Καλομενοπούλου με τίτλο: ‘Scripta Manent Verba Volant’ παρουσίασε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου σε ειδική βραδιά που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Με πρωτοβουλίες όπως αυτή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, αποδεικνύουν το σταθερό ενδιαφέρον τους για να προάγουν τον πολιτισμό σε όποια έκφανσή του στηρίζοντας και αναδεικνύοντας τις προσπάθειες ταλαντούχων δημιουργών.


Την ποιοτική συλλογή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωρίωνας, προλόγισαν και παρουσίασαν ο συγγραφέας – ποιητής Κωνσταντίνος Βάσσης, ο ποιητής – συγγραφέας Αχιλλέας Σπυρόπουλος, ο συγγραφέας – λαογράφος Δημήτρης Κολέτσος.


Ποιήματα από τη συλλογή της κ. Καλομελοπούλου, απήγγειλε η ηθοποιός Τένια Τζιμέα, ενώ μελοποιημένα ποιήματα της συλλογής ερμήνευσε η φιλόλογος – μουσικολόγος Γεωργία Δεληγιαννοπούλου.


Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης όπως και πλήθος φίλων της ποίησης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο