Η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και η ομάδα της Marathon Team Greece by Maria Polyzou θα συντρέξουν στο 3ο Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» μαζί με την 12χρονη Μαριλένα και για την Μαριλένα

Print Friendly, PDF & Email

Η Μαρία Πολύζου θα είναι παρούσα στη Συνέντευξη Τύπου με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, ώρα 10:30π.μ.       

 

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και η ομάδα της, Marathon Team Greece by Maria Polyzou, στις 21 Φεβρουαρίου θα συντρέξουν στον 3ο Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» με την 12χρονη Μαριλένα!

Η Μαρία Πολύζου και οι δρομείς της Marathon Team Greece by Maria Polyzou θα τρέξουν μαζί με τη Μαριλένα και για την Μαριλένα με στόχο να στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα για την εξασφάλιση της θεραπευτικής αγωγής του κοριτσιού.
Οι δρομείς της Marathon Team Greece by Maria Polyzou και η επικεφαλής Μαρία Πολύζου θα αγοράσουν τα μπλουζάκια με το λογότυπο «Αγκαλιάζουμε τη Μαριλένα» που είναι προς πώληση με αντίτιμο 12€ τα τεχνικά και 10€ τα μακώ, με αποκλειστικό σκοπό την κάλυψη των εξόδων για τη θεραπεία της μικρής!
Τα μπλουζάκια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα σε κάθε ενδιαφερόμενο και το μήνυμα που στέλνει η ομάδα δρομέων της Μαρίας Πολύζου είναι πως πρέπει όλοι να «αγκαλιάσουμε τη Μαριλένα» και την οικογένειά της σε αυτόν τον αγώνα που δίνουν και βγαίνουν καθημερινά νικητές!
Η Μαριλένα Γερογιάννη είναι μόλις το 4ο παιδάκι σε όλο τον πλανήτη που διαγνώστηκε ότι πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Οκαμότο.
Στη ζωή της έχει υποβληθεί ήδη σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις το κόστος των οποίων έχουν σηκώσει στις πλάτες τους οι γονείς της. Το 12χρονο κορίτσι κερδίζει καθημερινά το Μαραθώνιο της Ζωής!
Η Μαριλένα έχει τερματίσει με τον πατέρα της, μαραθωνοδρόμο Βασίλη Γερογιάννη, σε αγώνες δρόμου και Μαραθωνίους αγωνιζόμενη με ειδικό αμαξίδιο! Να σημειωθεί ότι η Μαρία Πολύζου πέρσι έτρεξε και τερμάτισε στον Μαραθώνιο του Ντύσελντορφ για τη Μαριλένα Γερογιάννη και έδωσε το μετάλλιό της και την μπλούζα με την οποία αγωνίστηκε στο κορίτσι!

Επίσης στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας τον Μάιο του 2015 η Μαρία Πολύζου και δρομείς της ομάδας της έτρεξαν μαζί με τη Μαριλένα στον αγώνα των 5 χλμ.

Αυτό θα συμβεί και στον αγώνα «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι και η Μαρία Πολύζου με την ομάδα της στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς όλους!

«Ελάτε όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε την Μαριλένα και να τρέξουμε με τη Μαριλένα!»

Μετάβαση στο περιεχόμενο