Η Κοινωφελής Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Α.Δ.Α) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρόντος του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Α.Δ.Α Γιώργο Ζήκο, ενώ κόβει την πίτα.
|download file .jpg 84KB|Παρουσία πλήθους κόσμου και με μουσική υπόκρουση που είχε επιμεληθεί το Δημοτικό Ωδείο, έκοψε η Κ.Ε.Α.Δ.Α την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
|download file .jpg 107KB|


Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Κοινωφελής Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Α.Δ.Α) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Την όμορφη γιορτή επιμελήθηκε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.


Τις θερμότερες ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος έδωσε στους παρευρισκομένους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, καλώντας όλους με ενότητα και αλληλεγγύη να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε του χρόνου να υπάρχουν περισσότερα χαμογελαστά πρόσωπα δείχνοντας τον πολιτισμό ως μία υγιή διέξοδο από την ασχήμια της καθημερινότητας. Από πλευράς Δήμου ανέφερε ότι θα συνεισφέρει με κάθε τρόπο ώστε να διαφυλαχθεί το υψηλό επίπεδο πολιτισμού στην πόλη.


Τις ευχές τους για μία χρονιά με υγεία και δημιουργία έδωσαν στους παρευρισκομένους, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και επικεφαλής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Α.Δ.Α Γιώργος Ζήκος. Τις ευχές του έδωσε μελωδικά και το Δημοτικό Ωδείο υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας Φωτεινής Κοσκόρου.


Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο νεοορισθείς Αντιδήμαρχος Αντώνης Παρτσινέβελος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη και Δημήτρης Σμυρνής, μέλη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, εργαζόμενοι της Κ.Ε.Α.Δ.Α, εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων της πόλης κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο