Η ΚΕΔΕ, ο Δήμος Κω και το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας διοργανώνουν το 2ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας, στην Κω (23-24 Ιουνίου 2018) με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων διεθνούς κύρους

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Η Αυτοδιοίκηση, η Ιατρική Κοινότητα, η Επιστημονική Κοινότητα και ο Επιχειρηματικός Κλάδος  ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο την ανάδειξη της χώρας μας, σε κορυφαίο προορισμό ιατρικού τουρισμού

 

Στην Κω, το νησί του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη, διεξάγεται το 2ο Διεθνές Συνέδριο, για τον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα,(23-24 Ιουνίου 2018).

Το συνέδριο το οποίο διεξάγεται με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, έχει θέμα «Τουρισμός Υγείας και Ανάπτυξη», διοργανώνεται από την ΚΕΔΕ, το Δήμο Κω και το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΙΣΑ, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών.

Σε αυτή τη διεθνούς κύρους διοργάνωση, θα συμμετάσχουν εμπειρογνώμονες από την παγκόσμια αγορά του τουρισμού υγείας, κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κυβερνητικοί παράγοντες της Ελλάδας και άλλων χωρών, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού και τουριστικού κλάδου της χώρας μας κ.α.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική τελετή αναπαράστασης του Όρκου του Ιπποκράτη, στο Ασκληπιείο, στην οποία θα συμμετάσχουν γιατροί από όλο τον κόσμο που έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, ανέφερε τα εξής:

«Η χώρα μας έχει αναδειχθεί σε ισχυρό παίκτη, στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού υγείας και όσο περνάει ο καιρός καταφέρνουμε να εδραιώσουμε τη θέση της. Με στόχο την ανάδειξη της χώρας μας, σε κορυφαίο προορισμό ιατρικού τουρισμού, ενώσαμε τις δυνάμεις του ιατρικού κόσμου, της επιστημονικής κοινότητας, της αυτοδιοίκησης και των επιχειρήσεων, από τον κλάδο της ιδιωτικής υγείας, του τουρισμού, της αναψυχής και της ευεξίας. Έχουμε πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων, σημαντικές διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι οποίες έχουν φέρει τη χώρα μας, στο επίκεντρο αυτής της αγοράς. Το επόμενο βήμα είναι η διοργάνωση του σημαντικού αυτού συνεδρίου διεθνούς κύρους που θα φέρει τους καλύτερους του κόσμου από τον τομέα του τουρισμού και της υγείας, στο πανέμορφο νησί του πατέρα της ιατρικής, Ιπποκράτη». 

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο