Η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στη δύσκολη αυτή ώρα η ΚΕΔΕ κάνει ότι είναι δυνατόν για  να καλύψει τα κενά της πολιτείας  και να στηρίξει τους συμπολίτες μας

Κλιμάκιο της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη, μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να συντονίσει τη διανομή  φαρμάκων και  φαγητού, ενώ  επισκέφθηκε ιατρεία που καταστράφηκαν από τη θεομηνία

Η αποστολή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, διένειμε 2.000 φάρμακα καθώς και 300 μερίδες φαγητού και πόσιμου νερού,  στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης και το μικτό κλιμάκιο συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Μάνδρας Ειδυλλίας με τη δήμαρχο Ιωάννα Κριεκούκη, προκειμένου να συνεργαστούν για την κάλυψη άμεσων αναγκών σε ρουχισμό, τρόφιμα καθώς και σε γεννήτριες για τους ασθενείς με  μηχανική υποστήριξη.

Ο Γ. Πατούλης  διαβεβαίωσε ότι η ΚΕΔΕ και ο  ΙΣΑ θα συνδράμουν για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Σχολιάζοντας το θέμα ο  κ. Πατούλης ανέφερε τα εξής:

«Αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  βοηθώντας έμπρακτα τους συμπολίτες μας που επλήγησαν. Θα συνδράμουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε στην ανακούφισή τους. Είμαστε εδώ αλλά το μυαλό μας βρίσκεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα, σε όλους τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν. Είναι οδυνηρό να βλέπεις την βιβλική καταστροφή που προκλήθηκε και τους συνανθρώπους μας που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και στους αγνοούμενους που ευχόμαστε να είναι καλά και να βρεθούνε γρήγορα. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για  να καλύψουμε τα κενά της πολιτείας  και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας στη δύσκολη αυτή ώρα »

Από την πλευρά της η δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη, ευχαρίστησε προσωπικά τον Γ. Πατούλη, την ΚΕΔΕ και τον ΙΣΑ για την άμεση ανταπόκρισή και την συνδρομή φαγητού και φαρμάκων στους πληγέντες δημότες.

Όπως επισημάνθηκε από το Πρόεδρο Γ. Πατούλη η ΚΕΔΕ «έχει εξασφαλίσει  για  όσες ημέρες χρειασθεί 300 μερίδες ζεστού φαγητού  που θα διανέμονται στους κατοίκους της περιοχής».

Να σημειωθεί ότι η διανομή του φαρμακευτικού υλικού έγινε από εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, σε συνεργασία με τη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ο  Γ. Πατούλης διαβεβαίωσε τους γιατρούς που υπέστησαν αυτή την καταστροφή ότι ο  ΙΣΑ -με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ- πρόκειται να  τους προσφέρει οικονομική ενίσχυση προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ενισχυθεί η υγειονομική κάλυψη των περιοχών.

 Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ είχε συνομιλίες με τους κατοίκους της περιοχής στους οποίους εξέφρασε τη λύπη του και τους διαβεβαίωσε για τη συμπαράσταση τόσο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και το Ιατρικού Συλλόγου.

 Στην αποστολή εκτός από το Πρόεδρο Γ. Πατούλη, συμμετείχε το μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Β. Σιώμος,  ο ταμίας του συλλόγου Φ. Πατσουράκος  το μέλος του Δ.Σ Ι. Νάσιος εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής (Θ. Ριζόπουλος, Γ. Κονιδάρης) καθώς και ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, οι οποίοι μαζί με τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη επισκέφθηκαν ιατρεία που είχαν καταστραφεί ολοσχερώς  και  έκαναν αποτίμηση των ζημιών.

 

Σχετικά αρχείαΗ ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία, στιγμιότυπο 1


Η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία, στιγμιότυπο 2


Η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία, στιγμιότυπο 3


Η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία, στιγμιότυπο 5


Η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία, στιγμιότυπο 4


Η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία, στιγμιότυπο 6


Η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία, στιγμιότυπο 7


Η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία, στιγμιότυπο 8


Η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία, στιγμιότυπο 9

Μετάβαση στο περιεχόμενο