Η Διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για πύκνωση των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας προς το νοσοκομείο για την εξυπηρέτηση εργαζομένων και πολιτών

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζει σε επιστολή της η Διοικητής του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Αττικής κα. Όλγα Οικονόμου για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της Διοίκησης του νοσοκομείου για πύκνωση των δρομολογίων της γραμμής 30 της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, προκειμένου να εξυπηρετείται το προσωπικό και οι πολίτες.


Η Δημοτική Αρχή σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσει εργαζόμενους και  ασθενείς από και προς το Σισμανόγλειο Nοσοκομείο, καλύπτοντας τα κενά της δημόσιας αστικής συγκοινωνίας, από τις 17 Αυγούστου 2011 προσέθεσε στο ημερήσιο πρόγραμμα δρομολογίων της γραμμής 30 ( Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου – Σισμανόγλειο) της Δημοτικής Συγκοινωνίας δύο δρομολόγια εξπρές, ένα το πρωί και ένα το βράδυ.
Συγκεκριμένα, έχει δρομολογηθεί λεωφορείο εξπρές που αναχωρεί στις 06:40 το πρωί από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π. Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Το ίδιο λεωφορείο έπειτα από ολιγόλεπτη στάση επιστρέφει στις 07:15 το πρωί για το Σταθμό του Η.Σ.Α.Π.  Αμαρουσίου.
Αντίστοιχα, λεωφορείο εξπρές αναχωρεί και στις 22:40 το βράδυ από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π. Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο νοσοκομείο, χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Μετά από ολιγόλεπτη στάση αναχωρεί στις 23:15 πίσω για το σταθμό του Η.Σ.Α.Π.


Τα υπόλοιπα δρομολόγια της γραμμής 30 εκτελούνται κανονικά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο