Η Αλήθεια για τη δωρεά και τη χρήση του υπόγειου χώρου στάθμευσης ιδιοκτησίας Δήμου Αμαρουσίου, σε ακίνητο της οδού Χατζηαντωνίου

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή το περιεχόμενο αναρτήσεων των τελευταίων ημερών από νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους , σχετικά με τη δωρεά και χρήση του υπόγειου χώρου στάθμευσης που παραχωρήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου στο ακίνητο επί της οδού Χατζηαντωνίου , που στεγάζεται πολυκατάστημα τροφίμων, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να αναφέρουμε ότι :

  • Με την απόφαση 287/2011 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αποδοχή – δωρεά του υπόγειου χώρου στάθμευσης εμβαδού 1390 τ.μ. , δυναμικότητας 32 θέσεων στάθμευσης, στο κτίριο που επρόκειτο να ανεγερθεί.  Στην απόφαση αυτή δεν υπάρχει καμία αναφορά στη χρήση του χώρου στάθμευσης.
  • Στην απόφαση 223/2015 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση 26 εκ των 32  θέσεων. Στόχος της εκμίσθωσης ήταν αφενός να έχουν δυνατότητα στάθμευσης στο συγκεκριμένο χώρο οι δημότες μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Αφετέρου να διασφαλιστούν έσοδα για το Δήμο.
  • Με βάση την παραπάνω απόφαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τους όρους διακήρυξης του διαγωνισμού, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.
     

Αυτή είναι η αλήθεια για τη δωρεά και τη χρήση των θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ ιδιοκτησίας Δήμου Αμαρουσίου στο ακίνητο της οδού Χατζηαντωνίου. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο