Η Ένωση γονέων & φίλων ατόμων με σύνδρομο Down «Ηλιαχτίδα» ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, απέστειλε η Ένωση γονέων & φίλων ατόμων με σύνδρομο down «Ηλιαχτίδα». Με την επιστολή της, η πρόεδρος της ένωσης κ. Ιόλη Αντωνοπούλου, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την ευαισθησία  και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που παρείχε στην υλοποίηση της ημερίδας που διοργάνωσε η «Ηλιαχτίδα» στις 21 Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα Συνδρόμου Down, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:


«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα», σας ευχαριστούν θερμά για την ευαισθησία που δείξατε και την αμέριστη βοήθειά σας για να υλοποιηθεί η Ημερίδα μας «Σύνδρομο Down: κτίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία» στις 21 Μαρτίου 2009, Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, στο μέγαρο του Δημαρχείου Αμαρουσίου.
Η απόφασή σας να τεθεί η Ημερίδα μας υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, η δωρεάν παραχώρηση των δύο αιθουσών του Δημαρχείου, η εκτύπωση των προσκλήσεων και αφισών, η δωρεάν στάθμευση για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών, η εν γένει εξυπηρέτηση που μας παρείχε το τμήμα των δημοσίων σχέσεων και η εθελοντική βοήθεια της κ. Καίτης Σεβαστή εκ μέρους του Δημοτικού Πολυϊατρείου και του εθελοντή Αμαρουσίου κ. Βασίλη Καραμέτου ήταν πολύ σημαντικές προσφορές που συνέβαλαν άμεσα στην επιτυχία της Ημερίδας μας.


Η μεγάλη προσέλευση του κοινού που αποτελείτο απο γονείς ατόμων με σύνδρομο Down, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, επαγγελματίες υγείας, φοιτητές και φίλους, έδειξε την αναγκαιότητα που υπάρχει για έγκυρη πληροφόρηση από εξειδικευμένους επιστήμονες για θέματα που αφορούν το σύνδρομο Down.
Σας ευχαριστούμε και πάλι διότι συμβάλλατε κι εσείς να επιτευχθεί ο στόχος της Ημερίδας που ήταν η πληροφόρηση και ενημέρωση των γονεών, εκπαιδευτικών κλπ, ω επίσης και η ευαισθητοποίηση του κοινού με τελικό σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με σύνδρομο Down και η ένταξή τους στην κοινωνία.


Γνωρίζοντας ότι ένας από τους κοινωνικούς σας σκοπούς είναι να υποστηρίζετε δράσεις υπέρ των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ελπίζουμε και ευχόμαστε να σας έχουμε και πάλι αρωγούς στην πραγματοποίηση μελλοντικών μας σχεδίων.


Ευχαριστούμε θερμά
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Δ. Σ.
Ιόλη Αντωνοπούλου»

Μετάβαση στο περιεχόμενο