Ημερίδα διοργανώνουν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων

Print Friendly, PDF & Email
 


Θέμα: Πως η κοινωνικοοικονομική κρίση επηρεάζει τις κοινοτικές δομές ψυχικής υγείας και τους χρήστες τους  


Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 17:30, Δημαρχείο Αμαρουσίου
 
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πως η κοινωνικοοικονομική κρίση επηρεάζει τις κοινοτικές δομές ψυχικής υγείας και τους χρήστες τους» διοργανώνουν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύνδεσμος για τη βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ).


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:30.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γιώργος Κουράσης.


Οι ομιλητές στην εκδήλωση θα αναπτύξουν τα θέματα:

• « Δομές Ψυχικής Υγείας στο Βόρειο Τομέα Αττικής» από το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου και Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου κο. Νίκο Κάββαλο.


• «Οι επιπτώσεις της κρίσης στην ψυχική υγεία του πληθυσμού (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες)» από την Κοινωνική Λειτουργό, υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Δήμου Αμαρουσίου κα Ευαγγελία Αθανασίου.


• «Η επίδραση της κρίσης στις δομές ψυχικής υγείας.Υπάρχει μέλλον για την κοινοτική ψυχική υγεία;» από την Σχολική Ψυχολόγο, Συστημική Θεραπεύτρια του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Δήμου Αμαρουσίου κα Παναγιώτα Βαγενά.


Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κος Παύλος Καμάρας.                    
               


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο