Ηλεκτροφωτίστηκε η οδός Παπανδρέου στο Ψαλίδι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Β. Κόκκαλη, και μέλη των συνεργείων του Δήμου κατά την εκτέλεση των εργασιών εγκατάστασης των φωτιστικών σωμάτων.


Τις εργασίες εγκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Στην εγκατάσταση 22 φωτιστικών σωμάτων στους πυλώνες επί της οδού Παπανδρέου και στην ηλεκτροδότησή τους από το ύψους του Σταθμού Η.Σ.Α.Π και προαστιακού Νερατζιώτισσας και μέχρι το τέλος της οδού, προχώρησαν στα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.


Με την ευκαιρία του ηλεκτροφωτισμού της περιοχής ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της γειτονιάς του Ψαλιδίου για ασφαλή κατά τις νυχτερινές ώρες διέλευση από την οδό Παπανδρέου γίνεται πράξη. Ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, των διερχόμενων πεζών και οδηγών. Η Διοίκηση του Δήμου αφουγκράζεται και θα συνεχίσει να ακούει τις ανάγκες της κοινωνίας και των κατοίκων και να παρεμβαίνει δίνοντας λύσεις σε σημαντικά θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα και ποιότητα της ζωής του. Αντίστοιχη εντολή έχει δοθεί για να υπάρξει ηλεκτροφωτισμός σε όλες τις νέες οδούς που έχουμε ήδη διανοίξει ή θα διανοίξουμε».


Το συντονισμό των εργασιών είχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης. Παρών στο σημείο ήταν και o  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο