Ζητήματα καθημερινότητας συζήτησαν εκπρόσωποι της Διοίκησης με μέλη του υπό σύσταση Συλλόγου Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππας και Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επ. Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κυκλοφορίας και Συγκοινωνίας Γ. Ζήκος,  η Δημοτική Σύμβουλος με αρμοδιότητα την επαφή με τους πολίτες Ρ. Χαλιώτη και ο καθηγητής του Παν/μίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγος  Ευάγγελος Ματσούκης στη συνάντηση με τον προεδρεύοντα του υπό σύσταση Συλλόγου Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου Θ. Χατζηπρίμο.
|download file .jpg 89Kb|


Σε θετικό κλίμα η πρώτη συνάντηση μελών του υπό σύσταση συλλόγου Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου με εκπροσώπους της Διοίκησης τους Δήμου στο Δημαρχείο, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011.

Εκ μέρους της Διοίκησης, και κατόπιν εντολής του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαος Πέππας και Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κυκλοφορίας και Συγκοινωνίας Γεώργιος Ζήκος και η Δημοτική Σύμβουλος με αρμοδιότητα την επαφή με τους πολίτες Ρένα Χαλιώτη.

Κατά τη συνάντηση ο καθηγητής του Παν/μίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγος  Ευάγγελος Ματσούκης παρουσίασε στα μέλη του υπό σύσταση συλλόγου τη μελέτη για τις σχεδιαζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Αγίου Νικόλαου. Οι ρυθμίσεις έγιναν αποδεκτές στην πλειονότητα τους, ενώ αφού ληφθούν υπόψη οι επισημάνσεις του συλλόγου σε επόμενη συνάντηση θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Στο θέμα της καθαριότητας, της συντήρησης των παρτεριών και της οριοθέτησης των κάδων, η Διοίκηση διαβεβαίωσε το σύλλογο ότι θα δοθεί  έμφαση στα ζητήματα αυτά και ιδιαίτερα στο θέμα της καθαριότητας στην ευαίσθητη περιοχή, πλησίον του Ηλεκτρικού Σταθμού του ΚΑΤ.

Όσον αφορά το ζήτημα της μείωσης του συντελεστή δόμησης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, η Διοίκηση διευκρίνισε στα μέλη του συλλόγου ότι δεν μπορεί εύκολα να διαφοροποιηθεί, καθώς ο συντελεστής δόμησης καθορίζεται με προεδρικά διατάγματα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μετά τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση είτε κατ’ ιδία, είτε με τη συμμετοχή των κατοίκων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο