Εύσημα απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους δύο Δημοτικούς Αστυνόμους για την αποτροπή κλοπής ηλικιωμένης γυναίκας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Δημοτικούς Αστυνόμους Π. Σιόλη και  Στ. Μαργαρίτη, παρόντων του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ν. Πέππα και του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Μ. Καρίπη.


 


Τους δύο Δημοτικούς Αστυνόμους συνεχάρη από κοντά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης για την άμεση και επιτυχή παρέμβασή τους σε περιστατικό κλοπής μίας ηλικιωμένης γυναίκας,που σημειώθηκε στην πλατεία ΗΣΑΠ, το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Μαϊου 2013.


Ο κος Πατούλης δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο τους δύο Δημοτικούς Αστυνόμους κ.κ. Περικλή Σιόλη και Στυλιανό Μαργαρίτη,συγχαίροντας τους για τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος που επέδειξαν,που οδήγησε στη σύλληψη από την ΕΛΑΣ των δύο αθίγγανων γυναικών, οι οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα το πορτοφόλι της ηλικιωμένης γυναίκας, παρά το γεγονός ότι η αντιμετώπιση περιστατικών κλοπών δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές τους.         


Σε ένδειξη αναγνώρισης της πράξης τους, ο κος Πατούλης τους απένειμε 2 ημέρες τιμητική άδεια, σημειώνοντας ότι το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας είναι πολύ σημαντικό για να νοιώθουν ασφαλείς οι κάτοικοι της πόλης του Αμαρουσίου, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η συνδρομή της στο έργο της ΕΛΑΣ.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Νικόλαος Πέππας και ο  Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κος Μωυσής Καρίπης.


Μετάβαση στο περιεχόμενο