Ευχαριστίες του Πανελλαδικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αττικής και Πειραιώς «Η Ελληνική Λεβεντιά» για τη φιλοξενία από τον Δήμο Αμαρουσίου της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές του ευχαριστίες εκφράζει με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Πανελλαδικός Σύλλογος Σαρακατσαναίων Αττικής – Πειραιώς «Η Ελληνική Λεβεντιά» για φιλοξενία της εκδήλωσης που διοργάνωσε από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, συνδράμοντας κατά αυτόν τον τρόπο στο έργο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί για την ευγενική χειρονομία της παραχώρησης του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης» για τις ανάγκες της εκδήλωσης των Πανελλαδικών Συλλόγων Σαρακατσαναίων για την κοπή της παραδοσιακής Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτή οι σύλλογοι που σκοπό έχουν την διάσωση-διάδοση της παράδοσης του τόπου μας, λόγω μη χρηματοδότησης ώστε να μην δύνανται πλέον να εκπληρώσουν βασικές ανάγκες τους.
 

Η χορηγία σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης

για αυτούς που μπορούν να προσφέρουν. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο του

συλλόγου μας, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σε αυτήν την δύσκολη εποχή. Ελπίζουμε ότι η προσφορά σας στην παράδοση θα παρακινήσει και άλλους που μπορούν, να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας».

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο