Ευχαριστίες του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την αποπεράτωση των έργων στην οδό 28ης Οκτωβρίου

Print Friendly, PDF & Email

Την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του για την αποπεράτωση των έργων στην οδό 28ης Οκτωβρίου, εκφράζει με επιστολή του προς τον Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, το Δ. Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου.


Η επιστολή έχει ως εξής:


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου επ’ ευκαιρία της περατώσεως των έργων στην οδό 28ης Οκτωβρίου θέλει να επισημάνει τα ακόλουθα:


1. Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για το ιδιαίτερο και αποδοτικό ενδιαφέρον που επέδειξαν στην ανακατασκευή-ανάπλαση του κατεξοχήν εμπορικού αυτού δρόμου.
2. Θέλει να εξάρει την ταχύτητα αποπεράτωσης των έργων, γεγονός σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον Εμπορικό κόσμο.
3. Δεν μπορεί να μην εκφράσει την ικανοποίηση του για το αισθητικό μέρος της ανακατασκευής-ανάπλασης τόσο του οδοστρώματος όσο και των πεζοδρομίων, που καμιά σχέση δεν έχουν πλέον με το τερατούργημα των κυβολίθων που καταταλαιπώρησαν πεζούς και οδηγούς επί μια πενταετία.
4. Τέλος, ευχαριστεί προσωπικώς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη για το αμέριστο και αδιάλειπτο ενδιαφέρον του, ώστε το κέντρο της πόλης να αλλάξει όψη και τους αφανείς εργάτες των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου μας για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά τους ώστε να φέρουν σε πέρας με επιτυχία ένα τόσο νευραλγικό για το κέντρο της πόλης έργο.


Για τον Ε. Σ. ΑΜ.


     
Ο Πρόεδρος                             Η Γενική Γραμματέας
Παπαχρυσάνθου Γεώργιος      Φωτοπούλου Σοφία

Μετάβαση στο περιεχόμενο