Ευχαριστίες της Συμβουλευτικής Εταιρίας Projectyou προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας

Print Friendly, PDF & Email

Το Δήμο Αμαρουσίου και προσωπικά το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, ευχαριστεί με επιστολή της η Συμβουλευτική Εταιρία projectyou, μία εκ των διοργανωτών του Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας μαζί με το Ελληνογερμανικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου στις 17 και 18 Μαρτίου 2012.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


Αξιότιμε κύριε Πατούλη,


Σας ευχαριστούμε εκ μέρους των 80 συμμετεχόντων στο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας που φιλοξενήσατε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για την υποστήριξη εκ μέρους σας της προσπάθειας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ειδικά από άνεργους, αποφοίτους, στελέχη και επαγγελματίες.


Η έγκριση του αιτήματος μας να χορηγήσετε την αίθουσα και τις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Αμαρουσίου για το Εργαστήριο με θέμα: ‘Δημιούργησε τη δική σου βιώσιμη επιχείρηση’ που πραγματοποιήσαμε στις 17 και 18 Μαρτίου, στήριξε την προσπάθειά μας για δωρεάν προσφορά υποστήριξης προς τους νέους και επιβεβαίωσε την ευαισθησία σας και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Αμαρουσίου.


Με την ομιλία σας προς τους εκκολαπτόμενους νέους επιχειρηματίες που παραβρέθηκαν στο σεμινάριο και τα μηνύματά σας τους ενδυναμώσατε στην προσπάθειά τους και συντελέσατε στην επιτυχία της πρωτοβουλίας μας.


Με τη μεγάλη επιτυχία της δράσης αυτής, και τη μεγάλη λίστα αναμονής από ενδιαφερομένους να το παρακολουθήσουν (άνω των 500), θα το επαναλάβουμε μέσα στον επόμενο μήνα. Επιθυμία μας θα ήταν αν ο Δήμος Αμαρουσίου να είναι συνδιοργανωτής και υποστηρικτής των επόμενων εργαστηρίων.


Με εκτίμηση,


Κατερίνα Θεοφανίδου

Μετάβαση στο περιεχόμενο