Ευχαριστίες της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ανατ. Αττικής προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλη, για την υποστήριξη της δράσης τους στα Ψαρά

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστίες για την αρωγή του προς τους Προσκόπους του Κλάδου Ανιχνευτών εκφράζει με επιστολή του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ι.Σ.Α Γιώργο Πατούλη, η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στη δράση προσφοράς της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής στα Ψαρά κατά το διάστημα από 29 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου 2012.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής ΑττικήςΑγία Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012


Προς: Το Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γεώργιο Πατούλη


Θέμα: Ευχαριστίες για την αρωγή σε δράση προσφοράς στα Ψαρά


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη δράση προσφοράς του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Ανατολικής Αττικής στο ακριτικό νησί των Ψαρών πραγματοποιήθηκε το διάστημα 29/6-1/7 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.


Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η συμβολή σας για την κάλυψη των Φαρμακευτικών αναγκών του νησιού μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη συμπαράσταση σε αυτή μας την προσπάθεια και να σας βεβαιώσουμε ότι η κίνηση αυτή έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τις τοπικές Αρχές και το Ιατρείο των Ψαρών.


Η ευαισθησία σας σε θέματα κοινωνικής προσφοράς ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και η αμεσότητα που επιδείξατε να καλύψετε το αίτημά μας είναι κάτι που εκτιμούμε και σεβόμαστε.


Ταυτόχρονα, η πολύχρονη εμπιστοσύνη και στήριξη που προσφέρετε στην προσκοπική κίνηση μας εμπνέουν και δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, γνωρίζοντας ότι στο πλευρό μας έχουμε ανθρώπους με ήθος και αληθινή διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο.


Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,


Γεώργιος Α. Γρηγόρης


Περιφερειακός Έφορος»

Μετάβαση στο περιεχόμενο