Ευχαριστίες της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας προς το Δήμαρχο Γ. Πατούλη, για τη στήριξη του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την υποστήριξή του προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία μέσω της διενέργειας του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου στο Δήμο Αμαρουσίου, εκφράζει με επιστολή του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου Σταύρος Σ. Μπεσμπέας.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Ως Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου, σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες για την ουσιαστική στήριξη που προσφέρατε στη διενέργεια του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου στο Δήμο σας. Αυτό εκφράζει την κοινωνική αλληλεγγύη προς τους πάσχοντες από καρκίνο συνανθρώπους μας.


Θα πετύχουμε όλοι μαζί την καταπολέμηση του καρκίνου και την πλήρη ίαση, όταν η διάγνωση γίνει στο αρχικό στάδιο με την προμήθεια του σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού. Αυτός είναι ο στόχος του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου. Η πρόοδος της τεχνολογίας και κυρίες η αλματώδης εξέλιξη της ιατρικής μας δίνει την ελπίδα ότι μπορούμε να συμβάλλουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου και να στηρίζουμε τη ζωή.


Ευχές για Υγείας σε όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες σας με εθελοντική προσφορά στον Πανελλήνιο Αντικαρκινικό Έρανο.


Σας εύχομαι Υγεία και χαρά στη ζωή σας και επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου.
Σταύρος Σ. Μπεσμπέας – Καθηγητής Χειρουργικής»


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο