Ευχαριστίες Δήμου Αμαρουσίου προς τους παραγωγούς 7ης Εορταστικής Δράσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων για τη φιλανθρωπική προσφορά τους

Print Friendly, PDF & Email

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, οι υπεύθυνοι των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του, το Γραφείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως και οι εθελοντές του Δήμου που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την 7η Εορταστική Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τους παραγωγούς που συμμετείχαν σε αυτήν και προσέφεραν ποσότητες προϊόντων για τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου.


Για την κοινωνική αλληλεγγύη και τη γενναιόδωρη προσφορά τους σε προϊόντα προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου, ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους παρακάτω παραγωγούς:


Agrotica Center, Δ. Δρόσος, Π. Ζαχαριουδάκης, Α. Ντάση, Κ. Αναστασόπουλος, Γ. Σύρμας, Γ. Κάμπαξης, Μύλοι Δάβρη, Κ. Σεραφείμ, Η. Κουτρουμάνος, Β. Μαυραγάνης, Δ. Βουρδουμπάς, Π. Μανωλίδης, Τ. Χατζηγραβριήλ, Αμάραντος, Σ. Μπουλακάκης, Σ. Τσακαλάκης, Θ. Πασχίδης κ.α.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παραγωγούς για τη συμμετοχή τους και την υποστήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου με τις προσφορές τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Επιθυμία μας είναι η πολύ καλή συνεργασία να συνεχιστεί και το έμπρακτο παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης που δίνουν να βρει μιμητές».

Μετάβαση στο περιεχόμενο