Ευχαριστίες από τους διοργανωτές προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την υποστήριξη της εκδήλωσης ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο The Mall Athens

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την υποστήριξη από μέρους του Δήμου της εκδήλωσης που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη και η Κάρτα Προνομίων Διαβήτη στο The Mall Athens για την ευαισθητοποίηση του κοινού, εκφράζει με επιστολή της η εκπρόσωπος της Κάρτας Προνομίων Διαβήτη Αναστασία Καφούση.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Η Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη και η Κάρτα Προνομίων Διαβήτη, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την στήριξή σας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχή διοργάνωση της εκστρατείας ενημέρωσης για τον «Σακχαρώδη Διαβήτη», που έλαβε χώρα στο «THE MALL ATHENS» στις 10-7-2013, θεωρεί υποχρέωση να σας ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη βοήθειά σας και τη στήριξή σας δίνοντάς μας την αιγίδα σας στο δύσκολο έργο μας.


Η προσφορά σας αυτή φανερώνει αγάπη και ενδιαφέρον για τα άτομα που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς διότι ενισχύεται σημαντικά η προσπάθειά μας ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας με μεγαλύτερο σθένος.


Με την υπόσχεση ότι θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την προσφορά σας και με την ελπίδα ότι στο μέλλον η παρουσία σας και η υποστήριξή σας θα είναι συνεχής με οποιονδήποτε τρόπο, σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στο δικό σας έργο.


Με εκτίμηση,

Για την ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΔΙΑΒΗΤΗ
Καφούση Αναστασία
Managing Director
»

Μετάβαση στο περιεχόμενο