Ευχαριστήριο του Διευθυντή των Φυλακών Κορυδαλλού προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, απέστειλε ο Διευθυντής του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού κ. Π. Δουλάμης, για την προσφορά του Δήμου Αμαρουσίου προς τους κρατουμένους ειδών πρώτης ανάγκης, τσιγάρων & τηλεκαρτών.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Δουλάμης, «επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες καθώς και την ικανοποίησή μας για την ενίσχυση των προσπαθειών μας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των κρατουμένων μας σε είδη πρώτης ανάγκης, τσιγάρα και τηλεκάρτες. Η προσφορά σας αυτή είναι πραγματικά πολύτιμη, επειδή καλύπτει βασικές ανάγκες των ατόμων που έχουν βρεθεί στην ειδική αυτή κατάσταση και επίσης αποδεικνύει ότι υπάρχουν άνθρωποι και φορείς με κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιστική αλληλεγγύη, όπως εσείς, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσουν θετική δράση για συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο περιθώριο.»


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αμαρουσίου έχει προσφέρει είδη ανάγκης, στους ασθενείς απόρους του νοσοκομείου κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, αλλά και στην πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού μέσω της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο