Ευχαριστήριο του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, απέστειλε ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κ. Γιαννόπουλος. Με την επιστολή του, ο κ. Γιαννόπουλος  εκφράζει τις ευχαριστίες του για την βοήθεια που προσφέρει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο κ. Πατούλης, αλλά και για την συμμετοχή των παιδιών του οργανισμού στα τμήματα μπαλέτου και μοντέρνου χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.Η επιστολή έχει ως εξής:
«Αγαπητέ κ. Πατούλη,
Με την επιστολή μας αυτή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική χορηγία σας προς τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ειδικά για την συμμετοχή των παιδιών μας στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού (Τμήματα Μπαλέτου και Μοντέρνου χορού) του Δήμου.
Η προσφορά σας αυτή σημαίνει για εμάς κατάθεση ψυχής στο δύσκολο έργο μας. Με την ευγενική σας χειρονομία αποδεικνύετε τα θερμά σας αισθήματα για τον Οργανισμό μας, και ενισχύετε την προσπάθειά μας να είμαστε κοντά στα παιδιά που τους λείπει το χαμόγελο και όχι μόνο.
Χρειαζόμαστε δίπλα μας ανθρώπους σαν κι εσάς, πρόθυμους να ανταποκριθούν άμεσα με ευαισθησία και κατανόηση στις ανάγκες των παιδιών.
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την προσφορά σας και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είσαστε κοντά μας σε κάθε προσπάθεια.


Με εκτίμηση, για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κώστας Γιαννόπουλος»

Μετάβαση στο περιεχόμενο