Ευχαριστήρια επιστολή του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Περιστερίου προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. για την επιτυχή υλοποίηση του Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής σε σχολεία του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Περιστερίου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. και τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχή υλοποίηση του Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής στο 32ο και 19ο Δημοτικά Σχολεία του Δήμου, με πρωτοβουλία του  Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. , μετά από υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας.


Στην επιστολή που υπογράφεται από την Πρόεδρο του Οργανισμού κα. Πολυξένη- Ευαγγελία Καρογιάννη προς τον κο Πατούλη αναφέρεται:


«Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής στα σχολεία που πραγματοποιήθηκε στα σχολεία του Δήμου μας (32ο και 19ο Δημοτικό Σχολείο)το χρονικό διάστημα από 18/ 02/2013 μέχρι 19/02/2013, καθώς και από 11/03/2013 μέχρι 12/03/201,3 με πρωτοβουλία του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ., μετά από υπογραφή Συμφώνου Συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.


Τα Πρόγραμμα που οργανώθηκε στο Δήμο μας είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς συνολικά εξετάσθηκαν 200 παιδιά και η συνεργασία μας με το του  Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ ήταν άψογη και συνέβαλε στην επιτυχία του προγράμματος.


Ελπίζουμε στη συνέχιση των προσπαθειών σας και σας γνωρίζουμε ότι θα υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο παρόμοιες πρωτοβουλίες του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. για την υποστήριξη των δημοτών μας σε θέματα που αφορούν την Προαγωγή της Υγείας και τη Προληπτική Ιατρική.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο